Заклад дошкільної освіти №1
селища Щирець, Львівська область

#МарафонДобрихСправ

Національний банк України разом із партнерами запрошує навчальні заклади з28 листопада по 25 грудня 2023 року долучитися до Марафону добрих справ, мета якого – підвищити культуру благодійності серед молодого покоління. Захід відбувається в межах глобальногу руху #ЩедрийВівторок

Департаменти (управління) освіти і науки обласних,

Київської міської військових адміністрацій

Заклади післядипломної педагогічної освіти

Заклади загальної середньої освіти

Заклади дошкільної дошкільної освіти

Заклади позашкільної освіти

Про проведення заходів у межах міжнародного благодійного руху «Щедрий вівторок»

Міністерство освіти і науки України інформує, що з 28 листопада до 25 грудня 2023 року Національний банк України разом із партнерами в межах міжнародного благодійного руху «Щедрий вівторок» (#ЩедрийВівторок) проводитиме заходи: «Школа благодійності для педагогів», «Марафон добрих справ для закладів освіти» і конкурс відеоробіт «Традиції добрих справ» для дошкільнят, учнів і студентів (лист додається). Метою заходів є надання інформації освітянам, дошкільнятам, школярам та студентам про заощадження та фінансове планування. Просимо довести зазначену інформацію до учасників освітнього процесу закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та післядипломної педагогічної освіти.

Додатки: на 67 арк.                              Заступник Міністра Андрій СТАШКІВ

Творити добро – це моральна потреба будь-якої людини. Не бійтеся подати комусь руку допомоги. Для цього не обов'язково здійснювати героїчні вчинки, воно проявляється в буденних речах. Наприклад, допомогти бабусі, піднести сумку перехожому, нагодувати бездомну тварину. наш заклад дошкільної освіти №1 смт Щирець теж з радістю долучився до #МарафонДобрихСправ і разом з вихованцями взялись допомагати нашим хлопцям і дівчатав із ЗСУ під девізом:

"Маленькими кроками до великої перемоги!"

« повернутися до списку новин

 

ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА В САДОК!

Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

 

 

Логін: *

Пароль: *