Заклад дошкільної освіти №1
селища Щирець, Львівська область

День психолога

День психолога в Україні почали святкувати з 2004 року, ініціювала це свято Національна асоціація практичних психологів та соціальних працівників України. 23 квітня день психолога в Україні, цю дату обрали не випадково — в цей день у 1896 році народився відомий український психолог Г. С. Костюк, що зробив величезний внесок у розвиток психологічної науки та освіти в Україні.

Вони працюють в освітніх, медичних, науково-дослідних закладах, не можуть обійтись без психологів соціальні служби, правоохоронні органи, служби з подолання наслідків надзвичайних ситуацій. Широко застосовуються психологічні знання у сфері реклами та спорту, у засобах масової інформації. Існують різні види психологів: біопсихологи, клінічні психологи, освітні психологи, психологи в інженерії, психологи довкілля, криміналістичні психологи, військові психологи, соціальні психологи та ін.

 

Психолог – це фахівець, який опікується здоров’ям людини, а тому мусить весь час вчитись, знайомитись з новими методиками та дослідженнями у своїй професії. То ж пропонуємо вашій увазі перелік української та іноземної фахової періодики, яка допоможе поглибити знання та дізнатись про сучасні здобутки в галузі.

« повернутися до списку новин

 

ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА В САДОК!

Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

 

 

Логін: *

Пароль: *