Заклад дошкільної освіти №1
селища Щирець, Львівська область

Маємо право бути щасливими

Основними елементами впровадження управлінської моделі є відновлення підвищення престижу роботи практичного психолога, кваліфікації психологів, які працюють у закладах освіти, та повернення системі психологічної служби освіти статусу одного з кращих у світі.

В рамках реалізації даного проєкту відбулася зустріч практичниї психологів Щирецької та Пустомитівському територіальних громад. Зустріч відбулася в селищі Щирець у приміщенні Щирецького ЗЗСО  І-ІІІ ступенів. Тема зустрічі ресурсність та відновлення "Маємо право бути щасливими" в організації якої взяла участь і  практичний психолог ЗДО №1 селища Щирець Кінзерська О.С.

Серед запрошених була спеціаліст відділу освіти Щирецької селищної ради Козак Марія Романівна. Зустріч пройшла в затишній обстановці. Усі учасники знайшли власний ресурс, який помістили у "банку ресурсу".

Термін «професійне вигорання» з'явився у психологічній літературі відносно недавно. Його ввів американсь­кий психіатр Гербер Фрейденбергер у 1974 році для характеристики психіч­ного стану здорових людей, які інтенсивно спілкуються з клієнтами, пацієнтами, постійно перебувають в емоційно завантаженій атмосфері при наданні професійної допомоги.

« повернутися до списку новин

 

ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА В САДОК!

Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

 

 

Логін: *

Пароль: *