Заклад дошкільної освіти №1
селища Щирець, Львівська область

Заходи

19 січня 2024 року для керівників закладів освіти, голів первинних профспілкових організацій, працівників відділу освіти виконавчого комітету Щирецької селищної ради було проведено семінар – навчання з питань упровадження вимог нового Положення про атестацію педагогічних працівників. Презентував ці положення заступник голови Львівської обласної організації профспілки працівників освіти й науки України Мар'ян Миронович Калин. Професійно й доступно проаналізував усі нововведення та дав вичерпні відповіді на запитання присутніх. Детально розповів про присвоєння й підтвердження категорій і звань, про повноваження атестаційних комісій.

На семінар було запрошено заступника голови Щирецької селищної ради із гуманітарних питань А.Я.Нагірного. Він ознайомив присутніх із фінансуванням освіти і станом навчальних закладів громади. Рада територіальної організації профспілки Щирецької ТГ щиро вдячна М.М. Калину, А.Я Нагірному та А.В.Терещуку за участь у семінарі - навчанні, корисну й практичну інформацію, необхідну для роботи.

Також, були присутні директорка Закладу дошкільної освіти №1 смт Щирець Чабан Я. С. та голова профспілки Мазур І. Р. Почутою інформацією вже поділились з педагогічним колективом.

« повернутися до списку новин

 

ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА В САДОК!

Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

 

 

Логін: *

Пароль: *