Заклад дошкільної освіти №1
селища Щирець, Львівська область

Професійна спілка практичних психологів Львівського району.

Реалізація управлінської моделі психологічної служби системи освіти Львівщини. 

Реалізація управлінської моделі психологічної служби системи освіти Львівщини

🗓8 вересня 2023 року працівники кабінету «Навчально-методичний центр психологічної служби» КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» провели інформаційно-методичну нараду керівників професійних спільнот психологічної служби територіальних громад «Організація діяльності професійних спільнот працівників психологічної служби в умовах воєнного стану», у якій взяли участь працівники департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

🔶 Ірина Сислюк, начальниця відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи департаменту освіти і науки, ознайомила учасників зустрічі з програмою розвитку освіти Львівщини, до якої внесені поправки щодо забезпечення розвитку психологічної служби області. Вона зазначила, що всі учасники освітнього процесу потребують психологічної підтримки.

🔶️ Марія Васюник -Кулієва, головна спеціалістка департаменту освіти і науки, наголосила на нормативних документах щодо діяльності психологічної служби системи освіти і закцентувала увагу на тому, що в області відбувається реформування психологічної служби.

🔶 Ігор Корнієнко, завідувач кафедри практичної психології КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», поінформував про комплексну обласну програму психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення, створення робочої групи для створення програми розвитку психологічної служби системи освіти області.

🔶️Олена Стадник, завідувачка кабінету «Навчально-методичний центр психологічної служби» КЗ ЛОР ЛОІППО, звернула увагу керівників професійної спільноти практичних психологів і соціальних педагогів на виклики для психологічної служби в умовах воєнного стану, організацію роботи фахівців психологічної служби з урахуванням психологічної підтримки та надання психолого-соціальних послуг, які ґрунтуються на забезпеченні практичної допомоги всім учасникам освітнього процесу.

« повернутися до списку новин

 

ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА В САДОК!

Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

 

 

Логін: *

Пароль: *