Заклад дошкільної освіти №1
селища Щирець, Львівська область

«Академія психічного здоров’я»

       Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації повідомляє, що в рамках Національної програми з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, ініційованої Першою Леді України Оленою Зеленською, Комплексної програми охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення у Львівській області на 2023- 2026 роки, за підтримки Українського інституту розвитку освіти, Благодійного фонду «Коло сім’ї», фундації Americares, Координаційного центру при РА ЛОДА, продовжується реалізація навчального проєкту «Академія психічного здоров’я» з подальшою передачею отриманих знань в заклади освіти.

Метою навчального курсу є розвиток обізнаності освітян в питаннях поширених розладів у сфері психічного здоров’я дітей та підлітків.

Навчання  побудоване таким чином, що на початку практичні психологи, фахівці інклюзивно-ресурсних центрів здобудуть компетентність в питаннях поширених розладів в сфері психічного здоров’я і будуть опісля здійснювати просвітництво, наприклад, на зустрічах професійних спільнот, педрадах, в закладах освіти, де працюють фахівці.

Упродовж навчальної зустрічі учасники дізнаються про такі теми:

1) як виявляти поширені розлади в сфері психічного здоров’я дітей і підлітків (в т.ч. ПТСР, депресію, тривожні розлади, РДУГ, поведінкові розлади, розлади шкільних навичок);

2) як організовувати психологічний супровід учнів в закладах освіти;

3) коли скеровувати за фаховою допомогою і налагоджувати мережеву співпрацю. 

Практичний псчихолог нашого ЗДО №1 смт Щирець здобула знання з данох теми та радо готується поширювати їх серед педагогічних працівників.

« повернутися до списку новин

 

ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА В САДОК!

Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

 

 

Логін: *

Пароль: *